Programma

Programma

90 dagen BootyBoss Coaching

GEFELICITEERD! Je komt in aanmerking voor mijn gloednieuwe 90 DAGEN BootyBoss coaching programma. Ik heb een missie! Jou weer laten stralen, je energieker laten voelen dan ooit te voren en het liefst met een behoorlijke dosis aan zelfvertrouwen. Ik wil van jou een Booty Babe maken, dit is hoe ik de vrouwen die ik begeleid noem. Ik wil dat jij je heerlijk voelt in jouw kleding, jouw lichaam durft te tonen, ook in die nieuwe bikini die je tijdens dit traject voor jezelf gaat kopen (-: En misschien voel jij je totaal nog niet zo als hierboven omschreven staat. Geweldig, dan ben je op het goede adres. Ik zal er voor je zijn!

Een leven zonder eetbuien, je eigen keuzes kunnen maken qua voeding omdat je snapt hoe voeding echt werkt.

En wow, je kan gewoon blijven genieten van jouw stuk chocolade, zelfs tijdens het etentje in je lievelingsrestaurant hoef jij je niet schuldig te voelen. En vooral, kun je jouw nieuwe lichaam behouden en krijg je geen terugval. Dit is waarvoor ik ga, dit is onze gezamenlijke missie en ik kan niet wachten je te leren kennen!

Met training, voeding en mindset ga ik je naar jouw persoonlijke doelen toe begeleiden. De begeleiding naar jouw fijne lichaam kan zowel op afstand, in een online coaching variant, als fysieke 1-op-1 begeleiding. Tijdens ons intakegesprek bespreken we samen welke vorm van coaching het beste bij jou past, online of ook met fysieke trainingen erbij.

STEL HET NIET UIT, ER ZIJN SLECHTS ENKELE PLEKKEN BESCHIKBAAR! Serieus! Dit is geen marketingtruc. Ik werk alleen met 50 dames tegelijk en deze exclusieve groep is bijna maxed en dan gaan mijn prijzen omhoog. Lees elk woord op deze pagina en reageer snel.

Say Hi

Canan Yavas

Of je over deze mogelijkheid hebt gehoord via een van mijn advertenties, e-mails of sociale media. Ik wil je feliciteren met je snelle reactie en het contact opnemen met mijn gloednieuwe case study-programma “90 Days BootyBoss Coaching”.

Je bent duidelijk geïnteresseerd om gezonder, slanker en gelukkiger te worden met mijn BootyBoss Switch Process methode … en dit is je eerste stap om dat te doen. Nu ben ik dol op online  fitnesscoaching – buiten mijn familie en vrienden is het mijn grootste passie in het leven.

Dat hoeft natuurlijk niet, maar de afgelopen 18 jaar ben ik iemand die haar lichaam en gezondheid daadwerkelijk heeft getransformeerd met mijn voeding, training en mindset methode. Ik heb het gedaan: van jonge onzekere en ongelukkige vrouw tot nu een gelukkige, zelfverzekerde en genietende vrouw en van worstelen met eetbuien en uithongeren,  het eeuwige ge’jojo en het ellendig voelen in mijn eigen lichaam, tot nu een van de meest energieke mensen die ik ken. En nu wil ik je helpen hetzelfde te bereiken. Tegenwoordig is mijn focus verschoven van reguliere fitness coaching naar het helpen van 100 BootyBoss dames om hun gezondheid, lichaam en zelfvertrouwen volledig te vernieuwen! Kortom, ik heb een missie om ambitieuze dames zoals jij te helpen het volgende niveau van gezondheid en fitheid in hun leven te bereiken en de rest van 2020 te domineren!

Heeft het zin om ellenlange cardio workouts of  complexe workout routines uit te voeren? NEE! Tenzij je wilt rebounden en opblazen!! Zie je, deze generieke programma’s schieten tekort omdat ze te extreem zijn en niet afgestemd op hoe je lichaam zich aanpast en reageert op de veranderingen. Op dit punt vraag je je af: “Canan, wat is de oplossing?” Ik ben blij dat je het vraagt! De oplossing is je eigen BootyBoss Coach. Iemand die al anderhalve kilometer in jouw schoenen heeft gelopen. Daarom is het belangrijk dat iemand je begeleidt. Dat gezegd hebbende, ik heb één regel dat ik mijn hele coaching carrière zal volgen: “Het moet duurzaam zijn, vanuit het oogpunt van voeding, training en leven, anders gaat het niet lang mee” Dus het doet me een genoegen om je voor te stellen …

Het enige transformatieprogramma dat jou naar je droom fysiek coacht zonder beperkende dieet!

Naar je droom fysiek werken gaat veel verder dan trainen en eten, veelal start de echte transformatie als de mindset juist is. Ik geef veel waarde aan de vraag waarom doe je wat je doet. Het meeste halen uit je leven, dat is waar ik samen met jou aan wil werken.

De eenvoudige en duurzame manier voor vrouwen die van koolhydraten houden, ongeacht hoe lang je worstelt. Ik zal je stap voor stap begeleiden om alle koolhydraten te eten die je wilt … terwijl je het lichaam van je dromen krijgt! In 90 dagen gaan we samenwerken met een selecte groep zeer gemotiveerde vrouwen (word jij een van hen?) En ik laat je precies zien hoe je moet eten en trainen zodat je weer gelukkig en gezond wordt. En mentaal sterker dan ooit. Dit betekent dat we ons concentreren op ZEER EFFECTIEVE methoden, zoals mijn beproefde B.B.F. (BootyBoss Formule Training). Dit garandeert dat je een consistente voortgang van het gewichtsverlies ziet, je buik elke week platter wordt en je vrouwelijke curves krijgt!

Geen tijd en geld meer verspillen aan vage diëten en gimmicks of 1000 sit-ups per dag. … en ik zou je graag laten zien hoe, als je klaar bent om je leven volledig te veranderen! Maar je vraagt ​​je misschien af: “Zal het voor mij werken?” Het antwoord is: JA, als je er klaar voor bent om te werken. Omdat ik je exact dezelfde strategie zal geven die ik bij mezelf en andere klanten heb gebruikt om hun lichaamsbouw en gezondheid volledig te transformeren met mijn unieke voeding, training en mindset methode!  Met deze strategie was ik in staat om van een onzekere, ongelukkige en vermoeide vrouw te transformeren naar mijn huidige ik als zelfverzekerde ,gelukkige en krachtige vrouw. Ik had overgewicht van 20 kg en een blubber buik, droeg lange shirts en baggie kleding om mijn lichaam te verbergen.. Ik heb elk spectrum van fysieke transformatie ervaren en met die ervaring en kennis heb ik het ’90 Day BootyBoss Coaching Programma’ gecreëerd.

Case Study Programma

Het doel van het casestudy-programma is om nauw samen te werken met maximaal 30 vrouwen en hen te helpen om vet te verliezen, terwijl ze gezonder worden en zich sterker voelen zonder beperkende dieet. Als je nu wordt toegelaten tot het “90day BootyBoss” Coaching-programma, dan is dit wat je meteen krijgt als je deelnemer wordt:

Persoonlijk

De schema's worden voor jou persoonlijk gemaakt! Op jouw niveau, doelen en specifieke wensen. Alle schema's zijn gemaakt op bewezen feiten, zodat ik zeker weet dat jij jouw doelen gaat behalen.

Wekelijkse check-ins

Elke week heb je mininaal één contactmoment met mij. Tijdens dit moment bespreken we de afgelopen week, en bespreken we de nieuwe doelen voor de aankomende week.

Gedragsondersteuning

Je doel behalen zit vooral in gedrag en patronen. Ook hiervoor krijg je handige tools aangereikt hoe je met mentale worstelingen kan omgaan.

Wetsnchappelijk onderbouwd

De training en voeding schema's zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde onderzoeken. De training schema's zijn geschreven met een opbouw om naar jou specifieke doel te werken.

Whatsapp ondersteuning

Elke week heb je mininaal één contactmoment met mij. Tijdens dit moment bespreken we de afgelopen week, en bespreken we de nieuwe doelen voor de aankomende week.

Bonus

Wanneer je nu besluit om coaching te gaan volgen bij mij, ontvang je een uitgebreide videoserie met inhoudelijke kennis over voeding, training en vooral mindset die ervoor gaan zorgen dat je alles uit de begeleiding gaat halen!

Het proces

Componenten

Je leert je gedachten, gedrag en eetgewoonten te veranderen. Het is geen dieet maar een “mindshift”. Tijdens de coaching leer ik je eetgewoonten te veranderen en:

– Je voedingsschema vol te houden
– Negatieve en ondermijnende gedachten aan te pakken
– Onderscheid te maken tussen honger en eetdrang
– Om te gaan met verleidelijke situaties
– Excuses voor overeten te overwinnen
– Tijde te creëer om meer te bewegen
– “Nee” te zeggen tegen mensen die je eten aanbieden
– Te stoppen met emotioneel eten
– Andere bezigheden te vinden die je leven verrijken

Een driefasensysteem bestaande uit de eerste Metabolic Reset, gevolgd door Stamina Builder en afgewerkt met Metabolic Booster. De leden merken een toegenomen vermogen om meer te eten, terwijl ze tegelijkertijd vet verliezen en slanker worden.Maak je klaar om meer te eten, voel je beter en energieker terwijl je vet verbrandt.

Ben jij je eetbuien, sugar dips en gaaphonger zat, zorg dan dat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft. Hierdoor voel je je veel helderder, energieker en je behoefte aan snoep, tussendoortjes en eetbuien neemt af. Hoe je dat doet?  Tijdens de coaching geef ik je tips en tricks om je bloedsuikerspiegel stabiel te krijgen. En je doet  de kennis op die nodig is om ook ná afronding van het programma in vorm te blijven. Bovendien krijg je duidelijke richtlijnen mee.

De eerste twee weken van het BootyBoss Coaching programma besteed ik aan het onderzoeken van jouw persoonlijke onderhoud. Ik maak een schatting van de ideale calorie-inname en controleer vervolgens continue hoe jouw lichaam daarop reageert. Zo weet ik na twee weken precies hoeveel calorieën jouw lichaam nodig heeft en hoeveel je af kunt vallen. Tegelijkertijd start ik met de juiste vormen van krachttraining, zodat je begint met het kweken van meer spierkracht.

Tijdens de tweede fase ga ik door middel van hoge en lage dagen jouw stofwisseling optimaliseren voor vetverbranding. In combinatie met de juiste training zal je merken dat je elke week droger wordt.

Tijdens de laatste fase (hoge en lage dagen V2) heeft jouw stofwisseling het ritme gevonden en gaat je vetmassa zo snel omlaag dat je zelfs weer meer kunt gaan eten. Hierdoor krijg je meer energie, waardoor je prestaties in de sportschool zullen verbeteren. Op deze manier is het mogelijk om snel af te vallen, spiermassa te kweken en dit ook daadwerkelijk vol te houden. De leden merken een toegenomen vermogen om meer te eten, terwijl ze tegelijkertijd vet verliezen en slanker worden. Maak je klaar om meer te eten, voel je beter en energieker terwijl je vet verbrandt.

Inschrijven

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.