BodyReboot

Over BodyReboot

BodyReboot uit Amersfoort

BodyReboot is ontstaan uit passie! Passie voor sport, passie voor voeding en passie voor een gezonde leefstijl. Canan Yavas oprichtster van BodyReboot is een gediplomeerd personal trainer, (sport)diëtist en topsporter met liefde voor eten en trainen. Kennis is goud waard. Als gediplomeerde diëtist, sportdiëtistsportinstructeurgroepsles-docent en personal trainer timmert ze al vele jaren aan de weg!

Canan Yavas

Referenties

Ik heb een aantal bekende Nederlanders getraind zoals o.a: Mark la Brand (voor zijn coverfoto op Mens Health), Kim Feenstra, Froukje de Both en Anouk Smulders. Ik heb de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek in Den Haag afgerond met een onderzoek rondom het thema voeding en bewegen bij Club Pellikaan in Amersfoort.

Met mijn topsport ervaring in de fitness wereld. Ik aan diverse wedstrijden Bodyfitness meegedaan en voor drie titels de eerste plaats gewonnen. Door mijn opleiding en ervaring in deze branche, heb ik een eigen methode ontwikkeld om effectief en doelgericht je leefstijl te veranderen. Ieder lichaam is anders en iedereen heeft een andere doelstelling. BodyReboot helpt je op weg naar succes!

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.