Diensten

Dieetadvies

Voedingsadvies

Heb je net dat beetje extra nodig, kies dan voor voedingsadvies van een sport diëtist. BodyReboot kan je helpen bij gewichtsbeheersing met een persoonlijke en professionele aanpak. Persoonlijke begeleiding is net dat duwtje in de rug dat je nodig hebt om écht door te zetten. Ontdek de kracht van voeding, alles voor een happy, healthy you!

 

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

Begeleiding

Personal Training

Niet helemaal kapot, maar wel een intense workout? Ik geef je exact de begeleiding die je nodig hebt, de één-op-één-training die bij jou past. Je krijgt daarnaast een flexibele planning op maat, die rekening houdt met jouw leven, maar waarin je toch je doelen behaald om fit te worden, te zijn en te blijven. Woon je in omgeving Amersfoort en ben je opzoek naar een personal trainer die eigenlijk ook je fit coach is? Neem dan contact op, dan starten direct met personal training sessie.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.