Transformatie coach voor vrouwen

bootyboss

Gefeliciteerd met het nemen van de eerste stap naar je fitste , gezondste en sexy jij! Ontdek hoe ook jij 10-15 kg vetmassa kan verliezen, vrouwelijke rondingen krijgt en een smalle taille!

Gratis

Fitness vragenlijst

Waarom deze vragenlijst? Zo wordt er een helder en duidelijk beeld gecreëerd over jou, over jouw fitness doelen en belemmeringen die jou weerhouden om je doelen te bereiken.

Bootyboss Rosh methode is het heldere en duidelijke pad naar jouw fitte, sexy en zelfverzekerde JIJ in bikini!

Yes, ik wil mijn gratis fitness vragenlijst invullen!

5/5
“Wat ik zeker weet is dat Canan een uniek programma voor mij heeft samengesteld, wat past bij mijn lijf, leefstijl en metabolisme. Een gezond eetpatroon zonder honger, met voldoende variatie in het eten. En een compleet andere manier van sporten! het meest verbazende vind ik hoe Canan op basis van de foto’s en feedback “aan de knoppen draait”. In mijn geval de verbranding opschroeft met haar trainings en voedings METHODEN. Mijn methode werkt” zegt Canan altijd en dat is gewoon ook zo. “

Jolanda

5/5
“Ik geloofde niet dat ik dat zou kunnen met mijn beperkingen(whiplash en hernia). Maar de BootyBoss wist mij te overtuigen en daar ben ik nu heel dankbaar voor. De impact die het heeft gehad op mijn leven is enorm! Eerder moest ik na een actieve dag bijna een week bijkomen. Nu ben ik na een dag rust en goed eten weer redelijk de oude. Mijn billen 🍑ben ik super blij mee en dat mijn hormonen stabiel zijn. Ik ben het meest geholpen met de juiste trainingen in de app en de makkelijke voeding app. Ik zou het aan iedereen adviseren. Ze zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft. “

Brenda

5/5
“Twijfel om te starten had ik niet, de vraag was alleen wanneer. Moeilijk was weg van de oude coach en weer 100% volledig kunnen vertrouwen op jou na vorige mislukkingen. Online coaching stond me eerst tegen, maar ik zie nu in dat ik alles zelfstandig en vol zelfvertrouwen uitvoer in de sportschool. Tot het uiterste gaan omdat IK dat wil en niet omdat iemand naast me dat roept. Jouw coaching heeft ervoor gezorgd dat ik mijn discipline weer volledig terug heb, me mag en moet focussen op mezelf wat ik zelf wil, dat ik goed voor mezelf moet zorgen. “

Tanja

5/5
“Aan iedereen die bereid is om hard te werken, het gaat niet vanzelf. Canan weet precies hoe ze jou kan helpen, kent alle smoesjes die vrouwen hebben en houdt je een spiegel voor. Ik vind het fijn om met haar aan de slag te zijn. Ik ben benieuwd naar het vervolg traject! “

Eveline

5/5
“Ik geloofde er eigenlijk nooit in dat het mij zou lukken om door te zetten. Maar met deze coaching lukte het mij dus wel. Het belangrijkste is dat Canan mij heeft geholpen om anders te denken. Ik voel me blij en ik ga verder met het vervolg 😁.”

Linda

5/5
” Nu met de coaching van Canan doen we steeds wat meer eten erbij. In het begin was ik echt bang om aan te komen. Maar goed, soms moet je risico nemen. Nou wat ben ik blij, ik slaap als een roosje, train als een beest, en ik zie de verandering die ik zocht. Ik verbaas me zelf met de kracht die ik heb. Eindelijk slank zijn en met de vrouwelijke rondingen, terwijl ik geniet van al het lekkere eten!”

Sandra

Begeleiding

Bootyboss methode

Heb jij nooit het gevoel dat je lichaam de ware jouw weerspiegelt? Dat je overal controle over hebt in je leven, BEHALVE je lichaam?

Je bent niet de enige….. Ik weet precies hoe dat voelt. En eerlijk gezegd heb ik bijna mijn hele leven dit gevoel gehad.

Ik weet uit de eerste hand hoe het is om gezelligheid te missen met je vrienden en familie, omdat een fitnessgoeroe je vertelde dat koolhydraten dikmakers zijn.

Hoe het is om jezelf totaal uit te hongeren om in je trouwjurk te passen.

Ik weet hoe het is om in de spiegel te kijken en je WALGELIJK te voelen als je naar spiegelbeeld staat te staren.

En dat is precies waarom ik de afgelopen 20 jaar van mijn leven heb gewijd aan het helpen van meer dan 250 vrouwen om gedefinieerde bikini lichamen te SCULPTEREN, maar nog belangrijker, om de CONTROLE te nemen en je ZEKER te voelen op kantoor of op het strand.

  • Overgewicht
  •  Slecht slapen of juist heel veel slapen
  • Erg vermoeid zijn
  • Stemmingswisselingen
  • Slechte stoelgang
  • Haar en nagels die slecht groeien
  • Orgaan klachten
 

Het is dan erg belangrijk om de hormonale en metabole gezondheid weer in balans te brengen.

Verstoorde

Hormoonbalans

Een verstoorde hormoonbalans kan leiden tot gezondheidsproblemen. Je hormonen kunnen door verschillende redenen uit balans raken. Denk daarbij aan (te veel) stress, leeftijd, ziekte, weinig slaap of verkeerde voeding. Dit kan resulteren in talloze klachten zoals vermoeidheid, gewichtstoename, stemmingswisselingen, depressie, acne en onregelmatige menstruatie. Kortom: een verstoorde hormoonbalans uit zich op verschillende vervelende manieren.

Wanneer je een lichaam creëert dat je echte en authentieke zelf vertegenwoordigt, word je precies wie je altijd al had willen zijn. En wanneer dat gebeurt, creëer je VRIJHEID.

VRIJHEID van pijnlijke zelfoordelen. VRIJHEID van pijnlijke zelfhaat. VRIJHEID van de stem in je achterhoofd die zegt: ‘Je bent niet goed genoeg.’

Omdat de waarheid is, meisje, dat je het verdient om er sexy AF uit te zien en te VOELEN.

En als je er klaar voor bent om je ware, authentieke zelf te ontmoeten, dan ben je hier aan het juiste adres.

JIJ zet die eerste stap en ik zal bij elke stap bij je zijn. Of JIJ zet de eerst stap en ik loop met je mee bij elke stap.

In her linker rijtje onder het plaatje staat bij slecht slapen een spatie te veel.

En ik zou de zin daaronder weg laten. Die verwijst ergens naar wat er niet beschreven staat.

Het is dan erg belangrijk om de hormonale en metabole gezondheid weer in balans te brengen.

Stap voor stap

3 stappen methode

STAP 1: Reset

Tijdens de eerste fase is het van belang dat in het lichaam bepaalde processen weer hun werk kunnen doen. Door de cortisol te elimineren ervaar je al meteen vermindering van je lichamelijke en psychische klachten zoals; beter slapen, verbeterd stoelgang, niet meer het opgejaagde GEVOEL, geen opgeblazen buik meer etc.

Stap 2: Recharge

In de 2de fase merk je al dat je fitter wakker wordt en veel meer energie hebt over de hele dag. De organen die hebben hun tekort al weg kunnen werken en door extra opladen kunnen ze ook beter hun werk doen en zo je lichaam naar behoren laten functioneren.
Je lichaam maakt weer de nodige endorfine, dopamine en serotonine vrij! Waardoor je niet alleen geestelijk maar ook lichaam oplaadt.

Hierdoor kan je lichaam zich volledig focussen op het afvallen!

Stap 3: Homeostase

Dit is de laatste fase en hier ervaar je dat je hormonen weer in balans zijn. Nu is het zaak om dit ook zo te houden. 

Je wilt voorkomen dat je een terugval krijgt. Maar je wilt ook vooruitgang blijven boeken. Hierdoor creëer je meer ruimte voor je body&mind om stress situaties ( die zullen er zijn, thats life) beter te kunnen handelen. 

Mijn programma duurt 12 weken. Hierin zal je jouw hormoonhuishouding resetten, vervolgens ga je de oplaadbare in en uiteindelijk bereik je de homeostase! 

Door de hormoonhuishouding te stabiliseren zal je niet alleen gezond, gelukkig maar zo ook in je beste shape komen.

BodyReboot

Veel gestelde vragen

Iedereen is anders, het hangt af van je uitgangspunt, metabolische gezondheid, naleving van het plan enz. Maar dat gezegd zijnde: je kunt verwachten dat je je binnen de eerste vier weken energieker, minder opgeblazen en sterker gaat voelen.

Zou ik dit niet zelf kunnen doen?

 

Ja. U kunt het zelf doen, maar als u tijd wilt besparen, het giswerk wilt elimineren en eenvoudigweg uw doel zo efficiënt mogelijk wilt bereiken, dan is het inhuren van een coach iets voor u. Zelfs de beste atleten ter wereld hebben coaches. De meest succesvolle mensen die ik ken huren coaches in. Het punt is dat de tijd beperkt is en dat je waarschijnlijk al veel op je bord hebt. Waarom zou je de weinige tijd die je hebt, willen gebruiken om erachter te komen hoe je iets kunt doen dat niet jouw vakgebied is? Waarom delegeert u dat niet aan een expert met de kennis en opleiding die al het giswerk kan wegnemen en u een blauwdruk kan geven die u alleen nog maar hoeft uit te voeren?

Nee. ik bied ze wel aan maar dan in een workshop , en een persoonlijke persoonlijke trainingssessie kan ook ingeboekt worden maar de kosten staan los van de coaching programma. 
Idealiter ja OF je hebt een goede thuisgymnastiek met ten minste: dumbbells (verschillende gewichten of verstelbaar) - je moet in de loop van de tijd de gewichten kunnen verhogen), verstelbare bank, weerstandsbanden, yogabal, booty-banden.
Iets nieuws doen is altijd eng, maar aan de andere kant van angst gebeuren er verbazingwekkende dingen. De vraag die ik voor je heb is: wat kost het om niet in jezelf te investeren? Wat kost het je om tijd, energie en geld te verspillen door het alleen te doen en jaar na jaar op dezelfde plek te blijven hangen? Wat kost het u als u geen vertrouwen heeft in AF in uw vel?
Ja! Ik werk met iedereen die lichaamsvet wil verliezen of spieren wil opbouwen op elk fitnessniveau, zolang je maar bereid bent te leren en klaar bent om actie te ondernemen.
Werken met een hooggekwalificeerde expert op het gebied van fitness en voeding voor vrouwen is niet gratis of goedkoop. Het zal een financiële investering vergen. De totale investering is afhankelijk van het type ondersteuning en de duur van het programma. We bieden echter wel betalingsplannen aan als we besluiten om samen te werken.
We kunnen niet spreken voor het werk van andere coaches. Dat gezegd hebbende, zijn er veel mensen in de fitnessindustrie die oprecht zijn in hun inspanningen, maar die de ervaring, kennis en opleiding op het gebied van de gezondheid en het metabolisme van vrouwen missen om effectieve strategieën voor permanente lichaamstransformatie te bieden. Ons beste advies is dat één slechte ervaring je er niet van weerhoudt je leven te transformeren.

Neem contact met mij op en stel al je vragen.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.