Resultaat & ervaring

Wanneer het aankomt op resultaat zien, kan het natuurlijk niet snel genoeg gaan. Die platte buik zien we liever vandaag dan morgen, en de benen/billen/armen kunnen altijd strakker. Om je te motiveren enkele voor en na foto’s, de foto’s zijn genomen door onze clienten zelf.

Mister Global Netherlands 2018

Roel van der Bas (26) uit Amersfoort mag zich een jaar lang Mister Globals Netherlands noemen, daarnaast vertegenwoordigd hij in juni 2018 ook Nederland tijdens de verkiezing Mister International in Azië. Super spannend natuurlijk en reden genoeg om fit te blijven en te blijven werken aan zijn body.

De juiste training en begeleiding voor de wedstrijd

Tijdens het voorbereiden naar de grote wedstrijd heeft Canan Yavas van BodyReboot Roel begeleid. Met behulp van voedingsadvies plus een aantal pittige personal training sessies is hij intussen helemaal klaar gemaakt voor de strijd.

Resultaat na 6 maanden

Na 6 maanden coaching op het gebied van voeding en training zie je hieronder het topresultaat van Daveda. Naast het feit dat Daveda veel fitter is geworden is haar kracht behoorlijk toegenomen en haar buikomvang met bijna 20 cm verminderd. Zelfs na een korte break rondom de Kerstperiode was het makkelijker voor haar om de draad weer op te pakken en verder te trainen.

Resultaat na 3 maanden

Ik heb altijd heel veel gesport, o.a. hardlopen en krachttraining. Dit deed ik ontzettend fanatiek door bijvoorbeeld om 5.30 in de ochtend op te staan en dan te sporten, gemiddeld zo’n 5 keer in de week.

Als ik echter in de spiegel keek dan zag ik geen mooie shape. Dat kan beter dacht ik. Ik ging op zoek naar een vrouwelijke personal trainer bij mij in de buurt en ik vond Canan. Dat kan veel beter was haar antwoord. In een half jaar heb ik ontzettend veel bereikt. Ik train minder, waardoor ik meer tijd heb voor andere dingen. Ik heb beter zicht op mijn voeding waardoor ik ook kan genieten van een keer een wijntje, nu ik weet dat ik het kan inpassen in mijn voedingsplan. Maar bovenal heb ik nu, op mijn 44e, eindelijk het lichaam dat ik wilde, slank en gespierd.

Canan heeft me geweldig geholpen, ze is altijd bereikbaar voor vragen en dat is zeer prettig. Daarbij geeft ze goede adviezen op het gebied van je voeding en haar schema’s, die werken gewoon. Het is een investering in jezelf.

Resultaat na 3 maanden

Ik wilde een andere leefstijl i.v.m. overgewicht. Geen direct doel. Het roer moest om. Geen crashdieet en absurd veel sporten. Het doel was vooral: iets wat ik kan en ook vol kan houden!

Ik ben nu een half jaar verder en Canan heeft mij veel geleerd dit half jaar. Ik ben bijna 10 kilo lichter, heel wat centimeters geslonken en gemotiveerd.  Canan heeft mij verschillende voedingsschema’s geleerd. Belangrijk is vooral geen honger. Goed en voedzaam eten. De afwisseling is ook heel belangrijk want dan houd je het vol. De personal training geeft veel energie en motivatie. Ook in deze is afwisseling is
belangrijk. Op deze positieve wijze wat Canan mij heeft geleerd kan ik het goed vol houden om een gezonde leefstijl te behouden. Ik ben heel blij dat ik Canan heb benaderd vorig jaar.

Mario verloor in 3 maanden tijd 8 kg en 7,5% vet!

Check de onderstaande tabel, hierin kun je goed zien wat er is veranderd in 3 maanden tijd. In deze periode lag zijn focus op vetbranding. We gaan nu verder op coaching om spiermassa te maken.

Omtrek tabel Mario in cm en gewicht in kg

 
Start Na 3 maanden
 Gewicht  78.5  71
 Buik  82  74,5
 Heup  92  83
 Bovenbeen links  58  52,5
 Bovenbeen rechts  58  52,5
 Borstomtrek  96  90,5
 Pols links  17  17,5
 Pols rechts  18  17,5

Na 3 maanden training door Canan Yavas van BodyReboot is dit het verbluffende resultaat!

Resultaat na 10 weken

Het programma van Canan heeft ervoor gezorgd dat ik veel centimeters heb verloren op de plekken waar ik dat wilde, zonder mijn vrouwelijke vormen te verliezen.

Ik heb geen honger gehad, mocht best veel eten en weet nu goed welke verhouding koolhydraten, vetten en eiwitten zorgen voor een goed resultaat en stabiele suikerspiegel. Natuurlijk wel eens een paar dagen gehad dat het minder goed ging door een weekend weg of griep, maar wel weer het ritme weten op te pakken. Omdat je zelf goed kan bepalen hoe je de maaltijden indeelt, goed te combineren met een full time baan. En de fitness schema’s hebben er zelfs voor gezorgd dat ik fitness niet meer zo saai vind.

Na 3 maanden training door Canan Yavas van BodyReboot is dit het verbluffende resultaat!

Resultaat na 10 weken

De eerste reactie van Marleen was: “Zoveel eten kan ik toch niet op krijgen”. Daarbij vond ze het eng om zoveel te eten, brood, aardappels, vlees en fruit en verwachtte ze daarmee eerder aan te komen dan af te vallen.

Maar ze luisterde naar het advies van Canan en heeft daarmee in 2 maanden 3,5 kg lichaamsgewicht verloren en 5,3% vet. Het voedingsadvies in combinatie met de personal training gaven de doorslag. Marleen voelt zich nu fitter, sterker en kan weer lekker met haar gezin mee eten.  Marleen is er nog niet maar gaat door totdat ze haar doel heeft bereikt en dat gaat haar zeker lukken want deze manier motiveert. Het is ook geen dieet, waarbij je denkt  een hongergevoel te moeten hebben om je doel te moeten bereiken, dat is hierbij niet het geval.

Direct contact

Voor personal training, voedingsadvies, online coaching of wedstrijdbegeleiding, stuur vrijblijvend een berichtje!

Not readable? Change text. captcha txt

Education Template