De transformatie van Marleen

De eerste reactie van Marleen was: “Zoveel eten kan ik toch niet op krijgen”. Daarbij vond ze het eng om zoveel te eten, brood, aardappels, vlees en fruit en verwachtte ze daarmee eerder aan te komen dan af te vallen. Maar ze luisterde naar het advies van Canan en heeft daarmee in 2 maanden 3,5 kg lichaamsgewicht verloren en 5,3% vet. Het voedingsadvies in combinatie met de personal training gaven de doorslag. Marleen voelt zich nu fitter, sterker en kan weer lekker met haar gezin mee eten.  Marleen is er nog niet maar gaat door totdat ze haar doel heeft bereikt en dat gaat haar zeker lukken want deze manier motiveert. Het is ook geen dieet, waarbij je denkt  een hongergevoel te moeten hebben om je doel te moeten bereiken, dat is hierbij niet het geval.

marleen

Education Template